Unul dintre conducătorii ambarcațiunilor ce s-au ciocnit la Murighiol se afla în stare de ebrietate

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident naval la Murighiol.

Două ambarcațiuni în care se aflau, în total, 13 persoane, s-au ciocnit, marți seară, în timp ce se deplasau pe Dunărea Nouă, în zona localității Murighiol, trei persoane suferind multiple traumatisme. Două dintre acestea au fost transportate la UPU Tulcea, iar cealaltă a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la UPU Constanța.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat faptul că o ambarcațiune în care se aflau patru persoane, în timp ce naviga pe Dunăre din amonte, braț Sfântu Gheorghe, cu intenția de a pătrunde pe Dunărea Veche, pe fondul unor neînțelegeri în deplasare a intrat în coliziune cu o altă ambarcațiune, în care se aflau nouă persoane, care se deplasa din sens opus. În urma impactului, trei persoane din cea de-a doua ambarcațiune au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale.

„Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, pentru conducătorul primei ambarcațiuni rezultând o valoare de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Poliţiştii Biroului Județean Transporturi Tulcea continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*