Universitatea „Dunărea de jos” Galați a organizat primul târg educațional în Tulcea

Primul târg educațional organizat în Tulcea de Universitatea „Dunărea de jos" Galați. FOTO Prefectura Tulcea

Prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, a participat joi, 14 aprilie, la deschiderea primului Târg Educațional organizat la Tulcea de Universitatea „Dunărea de jos” Galați. Evenimentul, găzduit de Clubul Sportiv Școlar, este menit să promoveze oferta educațională a celor 14 facultăți din cadrul universității.

„Salut, pe această cale, alegerea județului nostru pentru organizarea primei ediții a Târgului educațional „Student UDJG“, un eveniment care sper să devină tradiție aici, la Tulcea.  Este esențial să susținem actul educațional la cel mai înalt nivel și să ne implicăm noi, autorități ale administrației centrale, dar și locale, în încurajarea și promovarea studiului aprofundat, de nivel universitar. Liceenii de astăzi sunt specialiștii de mâine, ei reprezintă viitorul, astfel că investiția în tânăra generație este, poate, cea mai profitabilă din punct de vedere administrativ. Din acest motiv (și nu numai), Instituția Prefectului va fi alături de dumneavoastră în toate proiectele pe care le propuneți, în beneficiul cetățenilor tulceni.

Sper din tot sufletul ca tulcenii să recunoască această adevărată oportunitate ce li se oferă astăzi și să vină în număr cât mai mare să se informeze, întrucât corecta informare este primul pas în alegerea corectă a modului în care vor gestiona, în următorii ani, modul în care se vor raporta la actul educațional”, a declarat prefectul Dan Munteanu.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*