Unitățile de învățământ din municipiul Tulcea își redeschid porțile în scenariul galben

Elevii vor merge fizic la școală în funcție de scenariul în care se află localitatea

Ministerul Educației a publicat scenariile pentru deschiderea școlilor, iar municipiul Tulcea este în scenariul galben, cu incidența cazurilor de COVID-19 între 1 și 3 la 1.000 de locuitori.

Astfel, potrivit Primăriei Tulcea, redeschiderea școlilor de luni, 8 februarie, se va face în Scenariul 2, care presupune că vor participa fizic la cursuri:

  • copiii de grădiniță;
  • clasele 0 – IV;
  • elevii de clasa a VIII-a;
  • elevii de clasa a XII-a;

Elevii din celelalte clase/ ani de studiu vor urma cursurile în continuare în sistem online.

„În prezent incidența cumulată a cazurilor Covid-19 în municipiul Tulcea este de 1,06 la 1.000 de locuitori. Dacă rata va scădea sub 1 vom intra în scenariul verde, adică toți copiii vor participa fizic la cursuri”, au precizat reprezentanții Primăriei Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*