Unitatea Militară 02016 Babadag caută să angajeze referent de specialitate

Orașul Babadag. FOTO Cătălin SCHIPOR

Unitatea Militară 02016 Babadag din Ministerul Apărării Naționale, cu sediul în Strada Heracleea, Nr 53-55, localitatea Babadag, județul Tulcea scoate la concurs în conformitate cu prevederile H.G. 268/2011 cu modificările și completările ulterioare, un post contractual vacant.

Este vorba de „REFERENT DE SPECIALITATE GRADUL III“ (perioadă nedeterminată) la biroul personal.

Condiții participare :

  • studii superioare cu diploma de licență în domeniul: Științe administrative / Administrație publica sau Asistență managerială și administrativă; Sociologie / Resurse Umane; Științe militare / Managementul organizației; Management / Management; Științe economice;
  • vechime în muncă/specialitate – resurse umane, administrație publică, management financiar, secretariat, administrare afaceri : minim 6 luni;

Probele de concurs :

  • proba scrisă – întrebări din bibliografie;
  • interviu.

Dosarul de înscriere, întocmit conform art. 6 din H.G. 286/2011, se va depune la sediul U.M. 02016 Babadag, la secretarul comisiei de concurs, în perioada 13 – 26.09.2019/ 08.00 – 15.00.

Concursul se va desfășura la sediul U.M. 02016 Babadag, proba scrisă în data de 03.10.2019 ora 10.00, interviul în data de 08.10.2019 ora 10.00.

Bibliografia și tematica se vor afișa pe site-ul Forțelor Navale Române: www.navy.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*