Un violator a fost băgat după gratii de către polițiștii tulceni

Penitenciarul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Un individ cercetat și judecat în libertate pentru o infracțiune de viol, a fost condamnat la o pedeapsă cu executare. Pentru că nu s-a prezentat de bună voie să își ispășească pedeapsa, polițiștii tulceni s-au dus după el și l-au luat pe sus. 

În cursul zilei de 26 septembrie, după ce instanța de judecată a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pe numele unui individ judecat pentru infracțiunea de viol, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale s-au dus după el.

Oamenii legii s-au deplasat în comuna Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, unde l-au depistat și reținut pe individul de 23 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, pe numele căruia Judecătoria Tulcea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*