Un urmărit internațional a fost depistat de polițiștii tulceni

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

În cursul zilei de 19 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Tulcea, împreună cu cei ai Postului de Poliție Beștepe au acționat pe raza loc. Beștepe, jud. Tulcea. Aici au identificat un bărbat de 26 ani, localnic, pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea, împreună cu alte persoane, a mai multor infracțiuni de furt, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 euro.

Persoana în cauza a fost prezentată Curții de Apel Constanța, în vederea extrădării/predării sale către autoritățile germane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*