Un urmărit internațional a fost depistat în municipiul Tulcea

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Polițiștii din Tulcea au depistat un bărbat de 22 de ani care era urmărit internațional de autoritățile germane pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat comis în anul 2017, în Germania.

La data de 14 august, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au acționat pe raza municipiului Tulcea, unde au identificat un bărbat de 22 de ani, din Tulcea, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile germane.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea unei infracțiuni de furt calificat, cu circumstanțe agravate, în grup organizat.

În luna august 2017, bărbatul ar fi pătruns într-un magazin de modă de unde ar fi sustras bunuri în valoare de peste 44.000 de euro.

Bărbatul a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța pentru demararea procedurilor de preadare către autoritățile din Germania.

Pentru depistarea persoanei, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*