Un turist venit la pescuit în Delta Dunării s-a rătăcit în zona localității Pardina

Bărbatul rătăcit a fost găsit de către pompieri. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în dimineața de 17 octombrie pentru găsirea unui bărbat de 70 de ani care s-a pierdut în zona canalului Șontea, în zona localității Pardina.

Bărbatul, turist, venise împreună cu un grup de persoane în zonă, dar s-a îndepărtat și nu mai știa să se întoarcă.

În căutarea persoanei rătăcite au pornit 4 pompieri cu 1 ambarcațiune tip SAR. În sprijinul salvatorilor au început căutările și lucrători din cadrul Poliției de Frontieră și Poliției Pardina.

Bărbatul a fost găsit de către echipajul de pompieri la o distanță de aproximativ 3 km față de ceilalți membri ai grupului, și nu necesită îngrijiri medicale.

Primul apel a fost în jurul orei 8:20, dar bărbatul indica o altă zonă a Deltei Dunării. Ulterior s-a luat legătura cu grupul de persoane și au fost primite informații clare, care au dus la recuperarea persoanei. Bărbatul a fost găsit în jurul orei 11:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*