Un tulcean revenit din Norvegia, cu stare febrilă este ultimul suspect de infectare cu COVID – 19

Au fost prelevate de la persoanele suspecte de a fi bolnave. FOTO MAPN

În după amiaza zilei 16 martie, o persoană de sex masculin în vârstă de 30 de ani, revenit în cursul aceleiași zile din Norvegia și care prezenta o stare febrilă, a fost transportat cu izoleta la UPU a Spitalului județean Tulcea pentru recoltare de probe.

Potrivit procedurii, deoarece nu prezintă și alte afecțiuni cronice, persoana a fost internată la salonul special amenajat la secția de boli infecțioase până la primirea rezultatelor primei testări.

„În ceea ce privește cele 24 se probe prelevate până acum, de la suspecți și persoane în carantină, suntem în măsură să vă informăm că rezultatul primelor nouă teste au fost NEGATIVE!  Facem precizarea că celelalte 15 probe recoltate de la Tulcea sunt în lucru la Constanța și București“, au precizat reprezentanții Prefecturii Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*