Un tulcean de 48 de ani a fost suspectat de coronavirus, dar testul a ieșit negativ

Spitalul Județean Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Prefectura Tulcea a anunțat că un bărbat de 48 de ani, a fost suspectat de coronavirus, dar testul a ieșit negativ.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, contact în urmă cu două săptămâni cu un prieten sosit din Italia dintr-o zonă afectată și care prezenta o stare febrilă precum și alte afecțiuni, a fost transportată cu izoleta la Spitalul Județean Tulcea, secția de boli infecțioase, pentru recoltare de probe. Testul a fost negativ, iar bărbatul nu a fost internat.

“Dorim să vă facem cunoscut şi să vă asigurăm că Instituţia Prefectului -Judetul Tulcea este transparentă, înţelege interesul dumneavoastră pentru această criză şi va transmite imediat toate informaţiile relevante, dar nu înainte de a avea dovada realităţii acestora. 

Facem apel către cetăţenii judeţului să se informeze corect urmărind comunicatele noastre oficiale,  singurele care conţin informaţii reale, documentate şi verificate. Suntem o instituţie responsabilă cu respect pentru cetăţeni”, a afirmat Prefectura Tulcea.

Până sâmbătă, la nivel național au fost confirmate 99 cazuri de cetățeni infectați cu virusul COVID – 19 (coronavirus). 6 pacienți sunt declarați vindecați și au fost externați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*