Un tulcean de 48 de ani a fost suspectat de coronavirus, dar testul a ieșit negativ

Spitalul Județean Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Prefectura Tulcea a anunțat că un bărbat de 48 de ani, a fost suspectat de coronavirus, dar testul a ieșit negativ.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, contact în urmă cu două săptămâni cu un prieten sosit din Italia dintr-o zonă afectată și care prezenta o stare febrilă precum și alte afecțiuni, a fost transportată cu izoleta la Spitalul Județean Tulcea, secția de boli infecțioase, pentru recoltare de probe. Testul a fost negativ, iar bărbatul nu a fost internat.

“Dorim să vă facem cunoscut şi să vă asigurăm că Instituţia Prefectului -Judetul Tulcea este transparentă, înţelege interesul dumneavoastră pentru această criză şi va transmite imediat toate informaţiile relevante, dar nu înainte de a avea dovada realităţii acestora. 

Facem apel către cetăţenii judeţului să se informeze corect urmărind comunicatele noastre oficiale,  singurele care conţin informaţii reale, documentate şi verificate. Suntem o instituţie responsabilă cu respect pentru cetăţeni”, a afirmat Prefectura Tulcea.

Până sâmbătă, la nivel național au fost confirmate 99 cazuri de cetățeni infectați cu virusul COVID – 19 (coronavirus). 6 pacienți sunt declarați vindecați și au fost externați.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*