Un tulcean care a încercat să mituiască un polițist a fost condamnat definitiv

Penitenciarul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În prima zi a lunii martie, Curtea de Apel Constanţa a decis condamnarea unui bărbat care a încercat să mituiască un polițist pentru ca acesta să nu îi întocmească dosar penal soției sale. Instanța a menținut sentința inițială dată de Tribunalul Tulcea.

Procurorii DNA spun că în data de 4 martie 2016, a fost înregistrat la Direcția Generală Anticorupție (D.G.A) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Tulcea denunţul formulat de un agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie al comunei Topolog, județul Tulcea. Denunțătorul le-a adus la cunoștință că Lazăr Marian, din localitatea Măgurele, județul Tulcea, i-a promis o sumă de bani pentru a nu-și îndeplini îndatoririle de serviciu, mai exact pentru a nu lua măsuri legale împotriva soţiei sale, care fusese depistată în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere.

Curtea de Apel Constanța a respins ca nefondate apelurile părţilor şi a menţinut hotărârea Tribunalului Tulcea privind condamnarea inculpatului Lazăr Marian la o pedeapsă de 1 an și 9 luni închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită şi obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în valoare de 1.100 lei. Hotărârea este definitivă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*