Un tulcean care amenința că-și dă foc a fost oprit de jandarmi. Bărbatul a ajuns la secția de psihiatrie a Spitalului Județean Tulcea

Un bărbat care amenința că-și dă foc a fost oprit de jandarmi. FOTO IJJ Tulcea

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, aflat în stare de ebrietate, a fost oprit de jandarmii tulceni în momentul în care încerca să-și dea foc.

O echipă de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, în timp ce executa în seara zilei de luni, 5 iulie, o misiune de patrulare a observat, pe strada Constructorilor din municipiul Tulcea, un bărbat agitat, care avea o sticlă de diluant în mână, o găleată și câteva cârpe.

„Jandarmii și-au dat seama că acesta este pe punctul de a face un gest extrem și l-au întrebat ce face la acea oră cu diluantul. Acesta le-a spus că a fost supărat de cineva și vrea să își dea foc. Și chiar a aprins o cârpă, moment în care jandarmii au intervenit, au stins cârpa și l-au deposedat de obiectele inflamabile”, au precizat reprezentanți ai IJJ Tulcea.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, aflat și într-o vădită stare de ebrietate, a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Tulcea, în vederea unei evaluări de către un medic specialist din cadrul secției de psihiatrie a Spitalului Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*