Un tulcean a încălcat ordinul de protecţie şi a provocat scandal în locuinţa concubinei

FOTO IJJ Tulcea

Un bărbat a încălcat ordinul de protecţie provizoriu, pătrunzând, fără drept, în curtea imobilului soției sale.

Potrivit Jandarmeriei Tulcea, în data de 04 iulie 2024,  în jurul orei 23.50, jandarmii tulceni au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie care a sesizat faptul că soțul său, care avea emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva sa, a pătruns în curtea imobilului său, provocând un scandal.

”Jandarmii s-au deplasat operativ la faţa locului, unde au fost întâmpinaţi de reclamantă, care a declarat faptul că, deși concubinul avea emis un ordin de protecţie provizoriu,  a pătruns în curtea imobilului său şi a început să îi aducă injurii atât ei, cât și familiei sale.

În momentul în care femeia a solicitat sprijinul forţelor de ordine, bărbatul a fugit de la fața locului. În baza semnalmentelor, bărbatul în cauză a fost identificat la scurt timp de către jandarmi, care au întocmit actele de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie” – Jandarmeria Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*