Un tulcean a distrus ușa locuinței după ce s-a certat cu tatăl său

Un bărbat a distrus ușa de acces în locuință. FOTO IJJ Tulcea

Un tulcean este cercetat penal după ce s-a certat cu tatăl său și a distrus ușa de acces în locuință cu o cazma, pe numele său fiind întocmit un dosar penal.

Jandarmii au fost sesizați de către un bărbat,  prin  numărul unic pentru apeluri de urgență 112, cu privire la faptul că fiul său a distrus ușa de acces în locuință folosindu-se de o lopată.

În momentul în care au ajuns la fața locului, jandarmii au fost întâmpinați de către apelant care a declarat că fiul acestuia,  fiind deranjat de faptul că i s-a spus să dea o mână de ajutor în gospodărie, a început să arunce cu bunurile din locuință către tatăl său, iar la un moment dat a luat o lopată cu care a distrus ușa de acces în locuință.

Jandarmii au întocmit pe numele tânărului în cauză actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*