Un tulcean a cerut sprijinul jandarmilor după ce ar fi fost agresat de fiul său

Intervenție a jandarmilor FOTO Jandarmeria Tulcea

Jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină luni, 21 iunie, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat, care a reclamat că a fost agresat de către fiul său.

Potrivit IJJ Tulcea, bărbatul le-a spus jandarmilor care s-au deplasat la fața locului că, în momentul în care a venit acasă, l-a găsit pe fiul său gătind în bucătărie și observând că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, i-a reproșat că nu ar trebui să consume alcool și că este timpul să-și găsească un loc de muncă. Tatăl a precizat faptul că fiul său l-a amenințat, după care l-a apucat cu ambele mâini și l-a strâns de gât. Bărbatul a reușit să se elibereze și a cerut sprijinul jandarmilor.

„Fiind întrebat de cele întâmplate, fiul bărbatului care a reclamat conflictul, în vârstă de 40 de ani, a declarat că a consumat un litru de alcool, iar tatăl lui a început să țipe și să-i reproșeze mai multe lucruri, lovindu-l cu pumnul în zona feței. Mama tânărului a intervenit pentru a aplana conflictul dintre cei doi, însă, a fost și ea lovită în zona capului de către soțul ei”, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Cele trei persoane le-au declarat jandarmilor faptul că nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele celor doi bărbați actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*