Un tren a lovit o femeie în municipiul Tulcea, în apropiere de trecerea la nivel cu strada Isaccea

Tren în Gara CFR Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

O sexagenară a fost lovită de tren în municipiul Tulcea, în timp ce aceasta traversa calea ferată printr-un loc nepermis. Din fericire, victima a scăpat cu viață, suferind însă răni ce au necesitat transportarea și internarea la Spitalul Județean Tulcea. 

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 62 de ani din Tulcea ar fi fost accidentată de un tren, în timp ce încerca sa traverseze printr-un loc nedestinat trecerii persoanelor, la aproximativ 150 metri de trecerea la nivel cu strada Isaccea. În urma impactului a rezultat rănirea femeii, care a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*