Un transport de 40.000 de măști de protecție donate de Municipalitatea Suzhou, China a ajuns la Tulcea

40.000 de măști de protecție au fost donate de Municipalitatea Suzhou, China pentru Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Măștile de protecție vor fi distribuite cu prioritate către personalul medical și cei implicați în prima linie a luptei împotriva noului coronavirus.

Mai exact, acestea vor fi distribuite către Spitalului Județean de Urgență Tulcea, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta Tulcea.

De asemenea, o parte merg și către instituțiile direct subordonate Consiliului Județean Tulcea.

„Mulțumesc prietenilor chinezi pentru acest ajutor, respectiv Municipalității Suzhou și Ambasadei Republicii Populare Chineze în România. Nu este un gest întâmplător, el se înscrie în linia relațiilor de prietenie și cooperare care ne leagă. De când Suzhou și Tulcea au devenit orașe înfrățite în 1995, acestea au realizat schimburi aprofundate în domeniile culturii, medicinei tradiționale chineze, agriculturii.
În toată această perioadă de criză am menținut legătura cu Ambasada Chinei, care și-a manifestat tot sprijinul în ceea ce privește venirea la Tulcea a doi medici biologi, care ne-ar fi de mare ajutor în ceea ce privește efectuarea analizelor pentru Covid 19, dar și în ceea ce privește identificarea unor furnizori pentru echipamente medicale specifice, știute fiind greutățile pe care le întâmpinăm în această perioadă în achiziționarea acestor echipamente. Pentru toate acestea nu pot decât să mulțumesc încă o dată reprezentanților ambasadei, în special Excelenței Sale doamna ambasador Jiang Yu”, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*