Un TIR s-a răsturnat în localitatea Nalbant

FOTO IPJ Tulcea

Un TIR s-a răsturnat în localitatea Nalbant, fără ca vreo persoană să fie rănită.

În cursul zilei de 15 august 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 22 A, în localitatea Nalbant, județul Tulcea.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fata locului, a reieșit faptul că, un bărbat, in vârsta de 47 de ani, in timp ce conducea un autotren pe raza localității Nalbant, județul Tulcea, s-ar fi răsturnat, părăsind partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier au rezultat pagube materiale.

Conducătorul auto deținea permis de conducere valabil și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Tronsonul de drum a fost închis, circulația fiind posibilă pe DJ 229-Nicolae Bălcescu-Turda-Mihai Bravu-DN 22-E 87-Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*