Un taximetrist a fost agresat în Tulcea și abandonat pe stradă. Polițiștii au deschis o anchetă

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii tulceni au deschis o anchetă după ce un taximetrist a fost agresat și abandonat în plină stradă. Mașina sa a fost descoperită abandonată într-o altă zonă.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au confirmat existența unui incident și că au început cercetările în acest caz.

“Se confimă semnalarea unui incident pe 112 privind o posibilă agreiune asupra unui taximetrist, dar în prezent se efectuează cercetări pentru a se stabili toate elementele în cauză”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea.

Astfel, taximetristul a fost găsit în stare foarte gravă pe o stradă din Tulcea de o persoană care trecea prin zonă. El a anunțat autoritățile, iar victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Tulcea cu multiple răni. Bărbatul este confuz și nu a putut să povestească anchetatorilor ce anume s-a întâmplat și cine l-a agresat.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*