Un tânăr șofer neexperimentat din Nalbant a ajuns cu mașina în pom

În urma impactului, mașina a fost grav avariată. FOTO IPJ Tulcea

Un tânăr conducător auto a ajuns la spital în dimineața de 4 iulie la Spitalul Județean Tulcea în urma unui accident rutier. 

Reprezentanții IPJ Tulcea spun că în dimineața de 4 iulie, victima, un tânăr de 20 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu, județul Tulcea, a pierdut controlul volanului în timp ce conducea un auto, pe DN 22A, Nalbant- Nicolae Bălcescu. Mașina a pierdut partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac.

Conducătorul auto poseda permis de conducere de mai puțin de un an de zile și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*