Un tânăr șofer a intrat cu mașina în pom, între Jijila și Garvăn

Mașina tânărului s-a oprit într-un pom. FOTO IPJ Tulcea

Un tânăr din localitatea Văcăreni a ajuns la spital în urma unui accident rutier, provocat tot de el. Din fericire, nu au mai fost implicate alte autoturisme sau persoane.

Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de 21 noiembrie în jurul orei 14.30, când, un tânăr de 19 ani, din comuna Vacăreni, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe DE 87, Jijila – Garvăn,  nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Drept urmare, a pierdut controlul asupra direcției, iar autoturismul a părăsit partea carosabila și s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*