Un tânăr fără permis de conducere a fost prins de către polițiștii tulceni la volanul unei mașini neînmatriculate

Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor
Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor

În cursul zilei de 8 octombrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat în trafic un bărbat de 23 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Păcii din municipiul Tulcea.

În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul șofer nu deținea permis de conducere, iar autoturismul în cauză avea autorizația de circulație provizorie expirată.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*