Un tânăr dispărut pe brațul Sulina a fost găsit înecat

Pompierii au intervenit cu o ambarcațiune pentru căutarea bărbatului dispărut. FOTO ISU Delta

În seara de 8 august, pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea au fost solicitați în jurul orei 20:00 de către polițiștii de la Poliția Transporturi, pentru a interveni la căutarea unei persoane dispărute în zona portului Sulina. Era vorba de un tânăr care a intrat să facă o baie și nu a mai ieșit din apă.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea au fost sesizați cu privire la dispariția unui tânăr de 20 ani din Tulcea, în apele fluviului Dunărea, din zona brațului Sulina, în zona Portului. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că în jurul orei 19.30, tânărul în cauză ar fi intrat în fluviul Dunărea să se scalde, iar la un moment dat, tânărul nu a mai ieșit la suprafață.

Persoana dispărută a fost căutată în zona producerii evenimentului, pompierii intervenind cu o ambarcațiune tip SAR și 3 subofițeri. Căutările au fost reluate în cursul dimineții de 9 august cu 2 subofițeri ai ISU Delta Tulcea și 1 barcă din aluminiu, trupul neînsuflețit al tânărului dispărut fiind găsit în zonă

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care acesta a decedat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*