Un tânăr din Tulcea s-a auto accidentat conducând beat o motocicletă pentru care nu avea permis

Ambulanță a SAJ Tulcea la intervenție. FOTO Cătălin Schipor

Un tânăr inconștient s-a urcat beat pe o motocicletă, chiar dacă nu deținea permis de conducere și a plecat să se plimbe. Din cauza alcoolului și a lipsei experienței în conducere, la un moment dat a pierdut controlul și s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc în data de 11 octombrie, la ora 23.55, un bărbat de 21 de ani, pe DN 22, pe raza județului Constanța. Potrivit polițiștilor din cadrul IPJ Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere, un tânăr de 21 de ani din tulcea a condus o motocicletă, pe DN 22 în afara localității Tariverde, dinspre Tulcea către Constanţa. Când a ajuns la Km 249+200 m, din cauza lipsei de experiență şi a neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers către stânga şi a căzut în afara părții carosabile.

A rezultat vătămarea corporală a conducătorului de motocicletă. În urma testării cu etilotestul a motociclistului a rezultat 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*