Un tânăr din Tulcea s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Tineri împușcați în cap cu un pistol cu bile, în Satu Nou. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Tulcea  au desfășurat o acțiune în scopul verificării modului de asigurare a armelor și munițiilor, a spațiilor de depozitare, precum și pentru limitarea posibilităților de furt/pierdere a armelor letale și neletale.

Astfel, polițiștii tulceni au identificat un tânăr, de 33 de ani, din municipiul Tulcea care deținea, fără drept, un pistol, cu aer comprimat și muniție aferentă.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar arma și muniția au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*