Un tânăr din Luncavița a fost accidentat mortal, iar șoferul a fugit de la locul faptei

Cadrele medicale nu au reușit să îi salveze viața tânărului. FOTO IPJ Constanța

Accidentul mortal a fost înregistrat duminică dimineață pe raza municipiului Constanța. Victima, care traversa strada prin loc nepermis, a fost lovită de un autoturism care apoi a părăsit zona. 

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, accidentul a avut loc la ora 04.50, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în apropierea intersecției cu strada Pandurului. Aici, un autoturism înmatriculat în Constanța – un Opel Zafira, condus de o persoana neidentificata încă, a accidentat un pieton.

La locul producerii accidentului au ajuns două echipaje medicale ale SAJ Constanța, dar cu tot efortul depus de către personalul medical, în cele din urmă au declarat decesul acestuia. Victima a fost identificată drept un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea, în localitatea Luncavița.

După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fara încuviințarea organelor de poliție. Polițiștii constănțeni au început cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului și pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la evenimentul rutier.

UPDATE:

„În jurul orei 15.30, bărbatul care ar fi produs accidentul mortal de azi dimineață, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier Constanța, unde este audiat în prezent. Bărbatul are vârstă de 32 de ani și este din Constanta. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Victima este fruntaș Cosmin Duca, din anul 2016 angajat ca și militar pe Fregata F221 – „Regele Ferdinand“. A participat la toate misiunile navei, de 5 ori în SNMG2 și de 2 ori la Operațiunea SEA GUARDIAN.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*