Un tânăr din Ceamurlia de Jos care a furat un telefon mobil de la o petrecere s-a ales cu dosar penal

Echipaj de poliție din cadrul IPJ Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Un adolescent care a mers la o petrecere de început de an școlar s-a trezit când să plece acasă, fără telefonul mobil. Însoțit de mama sa a mers la poliție și a depus plângere, iar un alt petrecăreț, care luase telefonul, s-a ales cu dosar penal.

În dimineața de 10 septembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ceamurlia de Jos au fost sesizați de către o femeie, din localitatea Ceamurlia de Jos, județul Tulcea, cu privire la furtul unui telefon mobil aparținând fiului său, în vârstă de 16 ani, din aceeași localitate.

La scurt timp de la sesizare, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Ceamurlia de Jos, județul Tulcea, bănuit de comiterea faptei, de la care telefonul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracținii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*