Un tânăr beat s-a răsturnat cu mașina în zona localității Satu Nou

Șoferul autoturismului a fost rănit. FOTO IPJ Tulcea

Un tânăr beat care a plecat să se plimbe cu mașina a ajuns la spital după ce a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

În dimineața de 3 octombrie, un bărbat de 24 de ani din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Satu Nou, comuna Mihai Bravu, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a acroșat un arbore.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că șoferul deținea permis de conducere, dar se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concetrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*