Un tânăr a fost accidentat la Tulcea, după ce a fost prins între un autobuz și o mașină parcată

Un tânăr a fost rănit, fiind suprins între un autobuz și o mașină parcată. FOTO IPJ Tulcea

Un tânăr de 20 de ani a fost accidentat la Tulcea, el fiind prins între un autobuz și un autoturism parcat. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Un bărbat de 32 de ani din Tulcea conducea luni, un autobuz, pe strada I.L.Caragiale din municipiu. La un moment dat, într-o curbă, el nu a păstrat o distanță laterală corespunzătoare față de un autoturism parcat, accidentând un tânăr de 20 de ani, din localitatea Valea Teilor, care a fost surprins între cele două vehicule.

Conducătorul auto are permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*