Un tâlhar din Sulina a ajuns după gratii, după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Deși era plasat în arest la domiciliu pentru fapte de tâlhărie, un individ a ignorat decizia instanței de judecată, iar pentru aceast lucru a ajuns în arest.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul Poliției Oraș Babadag au depistat în cursul zilei de 28 martie, pe raza orașului Babadag, județul Tulcea, un bărbat, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Sulina, județul Tulcea. Pe numele acestuia, Judecătoria Tulcea a emis un mandat de arestare preventivă, ca urmare a încălcării măsurii arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*