Un tâlhar din Harghita, căutat de autoritățile italiene, a fost prins cu ajutorul mascaților în localitatea Mila 23

Politistii au intervenit pentru prinderea suspectului. FOTO IPJ Tulcea (Foto arhivă)

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, au depistat un bărbat, urmărit internaţional pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și vătămare corporală, fapte comise în Italia, în anul 2011.

La data de 12 noiembrie, pe raza localității Mila 23, județul Tulcea, poliţiştii tulceni au identificat un bărbat, de 48 de ani, din județul Harghita, pe numele căruia exista un mandat european de arestare în vederea executării unei pedepse privative de libertate de patru ani și două luni închisoare, emis de autorităţile italiene.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța, urmând să fie prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă, în vederea extrădării/ predării sale către autoritățile italiene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*