Un șofer neatent a făcut cascadorii cu mașina pe DJ 222, între Rahmanu și Casimcea

Două persoane au fost rănite în urma accidentului. FOTO IPJ Tulcea

Două persoane, șoferul și pasagerul unei mașini scăpate de sub control au ajuns la spital în după amiaza zilei de 26 decembrie. 

Din primele verificări ale polițiștilor, a rezultat faptul că, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222, din direcția localității Rahmanu spre localitatea Casimcea, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Drept urmare, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a sărit peste un canal pluvial.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din auto, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*