Un șofer de 78 de ani s-a răsturnat cu mașina într-o curbă în apropiere de Malcoci

Șoferul și pasagera au fost transportați la spital. FOTO IPJ Tulcea

Două persoane au ajuns la Spitalul din Tulcea în urma unui accident rutier. Una dintre ele este chiar șoferul, un bărbat de 78 de ani care a pierdut controlul volanului.

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de 6 august, în jurul orei 9.00, când, un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Brăila conducea un autoturism pe DJ 222C, Malcoci – Nufaru. Într-o curbă a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a soției sale, pasageră în mașină.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*