Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina în poarta unei case în localitatea Mineri

Mașina scăpată de sub control s-a răsturnat. FOTO IPJ Tulcea

Un tulcean care se credea pilot de curse după ce s-a urcat băut la volan a ajuns la spital în seara de sâmbătă 6 octombrie. A scăpat volanul de sub control și s-a răsturnat în afara părții carosabile, oprindu-se în poarta unei gospodării.

Accidentul a avut loc pe DN 22/E87, în localitatea Mineri, în curba cunoscută drept „La fântână. Potrivit polițiștilor tulceni, un bărbat de 44 de ani, a pierdut controlul autoturismului în curbă, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului, în poarta unei gospodării.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță i-a acordat primul ajutor la fața locului, apoi l-a transportat la spital. Polițiștii au stabilit în urma testării cu aparatul etilotest că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*