Un șofer beat ce conducea un BMW a ratat o curbă între Ostrov și Peceneaga. Două persoane au fost rănite

Autoturismul BMW s-a oprit într-un pom. FOTO IPJ Tulcea

Două persoane, pasageri într-un autoturism BMW, condus de un șofer beat, au ajuns la spital în urma unui accident rutier. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Accidentul s-a produs în seara de 17 august, în jurul orei 22.00, când, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat în vârstă de 41 ani din județul Buzău, conducea un autoturism în afara localității Peceneaga spre localitatea Ostrov, pe DJ 222F. Din cauza vitezei neadaptate într-o curbă, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă, intrând frontal într-un copac.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto care a scăpat nevătămat a fost testat de către polițiștii ajunși la fața locului, iar etilotestul a indicat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*