Un șofer băut și fără permis a lovit două mașini parcate pe o stradă din Tulcea

Mașini avariate într-un accident în Tulcea

Un șofer băut și care avea permisul de condurcere suspendat a provocat un accident rutier duminică, după ce a lovit două mașini parcate pe o stradă din municipiul Tulcea.

Potrivit polițiștilor, duminică, a avut loc un accident pe strada Mircea Vodă din municipiul Tulcea. Un bărbat în vârstă de 20 de ani din Tulcea se afla la volanul unui autoturism, iar la un moment dat din cauza neadaptării vitezei și a consumului de alcool, a pierdut controlului volanului și a lovit un autoturism parcat, ricoșând apoi într-o altă mașină parcată. Polițiștii au stabilit că șoferul respectiv avea permisul de conducere suspendat și se afla și sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*