Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina în gardul unei curți. Accidentul a avut loc pe strada Plevnei din Tulcea

Un șofer a murit astăzi, după ce a intrat cu mașina în gardul unei curți, accidentul petrecându-se pe strada Plevnei din municipiul Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 26 octombrie 2023, în jurul orei 15:40 , polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că,  pe strada Plevnei din  municipiul Tulcea a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că, un barbat  de 63 de ani ar fi condus un autoturism, care a a părăsit partea carosabilă intrând în gardul unei curți.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul bărbatului.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*