Un singur elev din județul Tulcea a obținut media 10 la examenul de bacalaureat și este din satul Văcăreni

Liceul Teoretic "Gheorghe Munteanu Murgoci" din Măcin. FOTO Facebook

Media de 10 a fost obținută de către un elev al Liceului Teoretic „Gheorghe Munteanu Murgoci“, din Măcin, Ionuț C. Mogoș. Acesta este din comuna Văcăreni.

Mediile imediat următoare sunt de 9,93 și 9,91, ambele fiind adjudecate de către elevi de la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret“ din Tulcea.

Rezultatele complete pot fi consultate AICI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*