Un proxenet din comuna tulceană Cerna, prins de polițiști după ce a fost dat în urmărire de autoritățile Belgiene

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Un proxenet din Cerna, cautat de către autoritățile din Belgia a fost prins de către polițiștii tulceni. Individul în vârstă de 23 de ani a fost încarcerat și așteaptă să fie extrădat.

În cursul zilei de 8 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Tulcea au depistat pe raza comunei Cerna, județul Tulcea, un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din comuna Cerna, județul Tulcea, pe numele căruia autoritățile belgiene au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța, urmând să fie prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă, în vederea extrădării/
predării către autoritățile belgiene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*