Un pompier tulcean aflat în timpul liber a intervenit atunci când la un bloc vecin de al său a izbucnit un incendiu

Incendiul a fost observat de un pompier aflat în timpul liber. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în seara de 20 aprilie în jurul orei 19.30 pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o garsonieră din municipiul Tulcea. Un pompier aflat în timpul liber și care locuiește în apropiere de locul unde a izbucnit incendiul a fost primul care a ajuns și a evacuat locatarii. 

Pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea s-au deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială de descarcerare. În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, dar din fericire, în momentul producerii evenimentului, în locuință nu erau persoane.

Primul sosit la locul evenimentului a fost locotenentul Frăsineanu Cristian-Marian, care locuiește în imediata apropiere, în blocul de vis-a-vis. Alertat de fumul dens care ieșea pe geam, acesta s-a deplasat la locul evenimentului și a evacuat locatarii aflați pe același palier.

Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, în aproximativ 25 de minute din momentul solicitării. Aceștia au stabilit ca cel mai probabil incendiul a izbucnit de la o candelă uitată aprinsă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*