Un polițist tulcean, aflat în timpul liber, a salvat un copil de la înec

Agent șef adjunct Petraru Lucian, ajutor șef la Postul de Poliție Mahmudia. FOTO IPJ Tulcea

Aflat în timpul liber, un polițist tulcean a salvat un minor care nu știa să înoate, dintr-o piscină. Evenimentul s-a produs în cursul zilei de 20 august, în jurul orelor 18.00, când un copil de 4 ani din Tulcea, nesupravegheat de părinți a intrat într-o piscină din cadrul unei pensiuni din localitatea Murighiol, fără a ști să înoate și fără a avea materiale ajutătoare de înot.

În acel moment, un polițist din cadrul Postului de Poliție Mahmudia, aflându-se în timpul liber în acel loc, a auzit țipetele de ajutor a unei persoane care a observat pe fundul piscinei un băiețel de 4 ani.

Polițistul a intervenit imediat să-l salveze, a sărit în apa adâncă de peste 1,60 metri, l-a adus pe copil la suprafața piscinei și a început de urgență să-i efectueze manevre de resuscitare până la venirea cadrelor medicale.

Ulterior, minorul a fost preluat de către un elicopter S.M.U.R.D și transportat la Spitalul Județean de Urgențe Constanța pentru investigații medicale.

Polițistul care a salvat viața copilului de 4 ani, este agent șef adjunct Petraru Lucian, ajutor șef la Postul de Poliție Mahmudia din anul 2006.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*