Un pasager dintr-o mașină implicată într-un accident în municipiul Tulcea a fost rănit

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier. FOTO IPJ Tulcea

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc în după amiaza zilei de 30 noiembrie, în centrul municipiului Tulcea.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, o femeie în vârstă de 37 ani din Tulcea, a condus în jurul orei 16.00, un auto pe strada Păcii din municipiul Tulcea. La efectuarea unei manevre de întoarcere, nu a acordat prioritate unui autovehicul care circula regulamentar din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 69 ani, cu care a intrat în coliziune.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager, din autoturismul acroșat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*