Un octogenar a ajuns la spital, rănit într-un accident rutier petrecut pe DN 22

Un octogenar a ajuns la spital, rănit într-un accident rutier petrecut pe DN 22. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat în vârstă de 81 de ani a ajuns la spital în seara zilei de marți, 10 mai, în urma unui accident de circulație petrecut între mai multe autoturisme pe DN 22.

Din primele verificări efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului a reieșit că un tânăr în vârstă de 18 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Isaccea către Niculițel, ar fi intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Niculițel, care circula pe sensul opus de mers. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani, a fost proiectat într-un alt auto, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Murighiol.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager, un bărbat în vârstă de 81 de ani, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sun aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar polițiștii efectuează în continuare verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*