Un nou accident cu căruță, de data aceasta în localitatea Casimcea

Mai multe echipaje medicale au intervenit la accident. FOTO SAJ Tulcea

Un nou accident rutier în care a fost implicat și un atelaj hipo a fost înregistrat pe raza județului Tulcea. Din fericire, nu au fost înregistrate decese.

 

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în cursul zilei de 2 noiembrie, un bărbat de 22 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un vehicul cu tracțiune animală în localitatea Casimcea, a efectuat o depășire neregulamentară a unui tractor. În acel moment, din sens opus venea un autoturism, iar șoferul acestuia a încercat să evite cât de mult a putut impactul, dar tot a avut loc o coliziune.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a căruțașului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*