Un motociclu a accidentat mortal un pieton la Văcăreni, iar acesta a fost proiectat într-o tânără  aflată pe marginea drumului

Accident mortal la Văcăreni. FOTO IPJ Tulcea

Un accident mortal a avut loc duminică după amiază în localitatea Văcăreni. Un motociclu a lovit un pieton care traversa neregulamentar, iar acesta a fost proiectat într-o tânără aflată pe marginea drumului. Pietonul a murit, iar conducătorul motociclului și tânăra au fost răniți.

La data de 13 septembrie, polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Văcăreni.

“Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 32 de ani, din Văcăreni, în timp ce conducea un motociclu pe DN22-E87, pe raza localității Văcăreni, a acroșat un bărbat din Măcin, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. Din impact, pietonul a fost proiectat pe marginea părții carosabile, lovind o tânără de 19 ani, din Văcăreni”, a anunțat IPJ Tulcea.

La locul evenimentul s-au deplasat elicopterul SMURD de la Galați și trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.

În urma accidentului și-a pierdut viața pietonul în vârstă de 45 de ani, iar conducătorul motociclului și tânăra de 19 ani au fost răniți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*