Un motociclist a decedat în urma unui accident rutier produs pe raza municipiului Tulcea

Ambulanță a SAJ Tulcea la intervenție. FOTO Cătălin Schipor

O persoană a decedat, iar o alta s-a ales cu dosar de cercetare penală în urma unui accident rutier înregistrat în municipiul Tulcea. 

Tragicul eveniment s-a înregistrat în dimineața zilei de 11 martie când, un bărbat de 40 de ani, din comuna Valea Nucarilor, județul Tulcea, conducea o motocicletă, pe strada Grădinarilor din municipiu. La efectuarea unei depășiri, nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu un auto, condus de un bărbat de 55 de ani, din Tulcea, care efectua manevra de virare la stânga.

În urma accidentului a rezultat decesul motociclistului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cercetările continuă, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*