Un mort și un rănit grav, într-un accident rutier petrecut pe DN 22A

Un mort și un rănit grav, într-un accident rutier petrecut pe DN 22A. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat a murit vineri, 15 octombrie, iar o femeie a ajuns la spital în stare gravă, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 22A.

Din primele verificări efectuate de către polițiști la fața locului, a reieșit că, o femeie în vârstă de 26 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția Tulcea către Nalbant, ar fi intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 61 de ani, din localitatea Nalbant, județul Tulcea, care circula în aceeași direcție de deplasare.

După impact, autoturismul condus de bărbatul de 61 de ani a fost proiectat într-un arbore, în afara părții carosabile. În urma accidentului, a rezultat decesul bărbatului de 61 de ani din Nalbant și rănirea femeii de 26 de ani din Tulcea.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Un bărbat a murit, iar o tânără a fost grav rănită într-un accident produs pe DN 22, în Tulcea - newsromania.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*