Un mort și doi răniți, într-un accident rutier petrecut în afara localității tulcene Topolog

Un mort și doi răniți, într-un accident rutier petrecut în afara localității Topolog. FOTO ISU Tulcea

O femeie în vărată de 49 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite, între care una grav, într-un accident rutier petrecut sâmbătă, 25 septembrie, pe DN 22A, în afara localității Topolog.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 54 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism între localitățile Topolog și Saraiu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 54 ani, din comuna Casimcea, iar în urma coliziunii primul autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului.

La fața locului au intervenit salvatorii de la Stația de pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în ajutorul cărora au venit două echipaje SAJ și elicopterul SMURD de la Constanța.

„În accident a fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, dintre care una încarcerată. Salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea unei femei, în vârstă de 54 ani, aceasta fiind preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital cu multiple traumatisme. Unul dintre conducătorii auto a fost preluat de către un echipaj SAJ și transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate, iar celălalt a fost monitorizat la fața locului, refuzând transportul la spital. Din nefericire, pentru a patra persoană, găsită în stop cardio respirator, o femeie în vârstă de 49 de ani, după efectuarea manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul de către echipajul SAJ”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Polițiștii tulceni au mai stabilit că ambii conducători auto posedau permis de conducere și niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*