Un mort și doi răniți, în urma unui scandal între mai multe persoane în Babadag

Mașină de poliție

Un bărbat a murit, iar alții doi au ajuns, răniți, la spital, în urma unui scandal petrecut, sâmbătă seară, între mai multe persoane, în Babadag. Conflictul a fost aplanat după intervenția luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și a jandarmilor tulceni.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii din Babadag au fost sesizați, sâmbătă seară, prin apel la 112 , după ce pe strada 1 Decembrie 1918 din oraș izbucnise un conflict între mai multe persoane.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat persoanele implicate în altercație și au stabilit că între șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 52 de ani, din localitate, ar fi izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se fizic și verbal”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

În urma conflictului, un bărbat de 40 de ani a murit, iar alții doi, de 22, respectiv 30 de ani, au fost răniți, fiind transportați ulterior la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale în consecință.

Pentru prevenirea escaladării conflictului, la fața locului au fost prezenți luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și jandarmi din cadrul IJJ Tulcea. Zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*