Un minor este cercetat de polițiștii tulceni pentru de furturi

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

La sfârșitul lunii iulie, polițiștii Postului de Poliție Mihai Bravu au fost sesizați despre faptul că în perioada de 27 -31 iulie, persoane necunoscute au pătruns în două locuințe din localitatea Turda, comuna Mihai Bravu, județul Tulcea.

Au fost reclamate lipsa mai multor bunuri de valoare – un ceas de mână, o bicicletă, un laptop, în valoare de 2.500 de lei.  În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificată persoana în cauză, un minor de 15 ani din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70% și a fost restituit proprietarilor.

Pe numele minorului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*